1400/3/25 سه‌شنبه
1400/3/3 دوشنبه
لوگو سایت

مصاحبه‌هامصاحبه‌ها

.

معاون رییس جمهور عنوان کرد:

نیاز گسترده صنعت هسته‌ای به همراهی خبرنگاران

1402/5/1717:43
تعداد بازدید: 288 بار

معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران همزمان با 17 مردادماه روز خبرنگار در خبرگزاری صدا و سیما حضور یافت و از خبرنگاران و فعالان عرصه خبر تقدیر کرد.

به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی؛ محمد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه گفت: امید است در سایه تلاش خبرنگاران شاهد امیدآفرینی روزافزون برای جامعه عزیز و ملت شریف ایران باشیم.

وی افزود:  فرارسیدن 17مرداد، روز خبرنگار را خدمت خبرنگاران عزیز، فعالان عرصه رسانه و جامعه خبری تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم گرامیداشت روز خبرنگار موجب شود تا شفافیت هر روز و بیش از پیش در کشور افزایش یابد.

وی تصریح کرد: نقش مهم خبرنگاران در امیدآفرینی می‌تواند موجب توسعه، پیشرفت و امید برای کشور شود.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: بنده از زحمات خبرنگاران سازمان صدا و سیما و نیز سایر رسانه‌های جمعی که در یک سال گذشته، بهترین و بیشترین تعامل و همراهی را با سازمان انرژی اتمی ایران داشتند،‌ تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی ایران  به دلیل روایتگری‌های ظالمانه‌ و نیز تحریف‌هایی از حقایق که علیه آن‌ شده، همواره بیش از هر دستگاه دیگری نیاز به همراهی رسانه‌ها داشته و دارد، تا بتواند روشنگری کند .

معاون رییس جمهور ادامه داد: در سازمان انرژی اتمی ایران و برای ارتباط با مردم و ‌رسانه، سیاست‌هایی در دستور کار قرار گرفت که رویکردهای جدیدی را به‌وجود آورد و موجب شد تا روند اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشیدن به مردم عزیز کشور را در فضای متفاوتی دنبال کنیم و در این راه، نقش رسانه ملی بسیار مشهود و ستودنی بوده است.

اسلامی در پایان بیان کرد: امیدوار هستیم بتوانیم این ارتباط و تعامل را قوی‌تر از گذشته ادامه دهیم و فناوری هسته‌ای را به سمت تاثیر حداکثری در زندگی مردم پیش ببریم.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا  کلیک کنید.

 

پربازدیدترین ها

مطالب مرتبط

آرشیو مطالب

  • ارسال به دوستان
  • چاپ
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 
login