العربیة
English
فارسی
صفحه اصلی
آشنایی با سازمان
درباره سازمان انرژی اتمی
معرفی معاونتها / مراکز / شرکتها
معاونت امور بینالملل، حقوقی و مجلس
معاونت برنامه ریزی هسته ای و نظارت راهبردی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای
پژوهشکده کاربرد پرتوها
پژوهشکده راکتور و ایمنی هسته ای
پژوهشکده فیزیک و شتابگرها
پژوهشكده فوتونیک و فناوری های کوانتومی
پژوهشکده مواد و سوخت هسته ای
پژوهشكده پلاسما و گداخت هسته ای
پژوهشكده کشاورزی هسته ای
مجتمع های پژوهشی
کتابخانه سازمان
شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی ايران
معرفی شرکت
شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هسته ای
معرفی شرکت
مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور
شرکت فناوریهای پیشرفته ایران
شرکت توسعه کاربرد پرتو ها
قوانین سازمان انرژی اتمی
قانون سازمان انرژی اتمی ایران
قانون حفاظت در برابر اشعه
رؤسای سازمان انرژی اتمی
حقوق شهروندی
حقوق شهروندی در سازمان انرژی اتمی
سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
منشور اخلاقی
منابع علمی
کتابخانه مرکزی سازمان
مجله علوم و فنون هستهای
مجله بینالمللی پژوهشگاه علوم و فنون هستهای
انتشارات علوم و فنون هستهای
مقالات
کتابها
گزارشها
بروشورها
میز خدمت
دیپلماسی عمومی
سخنگو/ مواضع سازمان
معرفی سخنگو
مواضع سازمان
جوابیه/ اطلاعیهها
دستاوردهای صنعت هستهای
بیانات رهبری در زمینه انرژی هستهای
بیانیهها/اسناد/معاهدات
گزارش
تازههای نشر
کتاب های فارسی
کتاب های لاتین
انرژی هستهای به زبان ساده
ویدئو
کتاب
بروشور
انیمیشن
نشریات
اخبار توسعه
فصلنامه علمی/ترویجی «هسته»
ارتباط
داده نما (اینفوگرافیک)
رایانامه
ارتباط مستقیم با ریاست سازمان
تصاویر
جلوگیری از جوانه زدن محصولات زیرزمینی توسط اشعه گاما (سیب زمینی)
مقایسه اثر پرتودهی نمونه ای ازمحصولات غذایی
کنترل میکروبی نخود توسط پرتودهی جهت ضد عفونی و افزایش ماندگاری
کنترل شیمیایی سیب سبز توسط پرتودهی گاما جهت افزایش ماندگاری
کاربرد پرتو ها در بهداشت عمومی
جلوگیری از ریشه زدن محصولات ریشه دار مانند پیاز توسط پرتودهی
اثر پرتودهی پسته جهت از بین بردن حشرات و افزایش ماندگاری پس
استفاده از پرتو گاما در ایجاد گندم موتانت مقاوم به ورس
استفاده از پرتو گاما در ایجاد گندم موتانت مقاوم به ورس (2)
استفاده از پرتو گاما در ایجاد گندم مقاوم تر به شوری
استفاده از پرتو گاما در ایجاد زودرسی در گیاه برنج
استفاده از پرتو گاما در ایجاد زودرسی در گیاه برنج رقم آمل 3
استفاده از پرتو گاما در ایجاد پا کوتاهی و افزایش عملکرد در ب
استفاده از پرتو گاما در ایجاد پا کوتاهی در برنج رقم طارم
استفاده از پرتو گاما در ایجاد برنج موتانت مقاوم به بیماری بل
استفاده از پرتو گاما در ایجاد برنج موتانت پا کوتاه و مقاوم ب
صفحه اصلی
میز خدمت
ستاد خبری
گزارش تصویری
تماس با ما
نظرات و پیشنهادات
حریم خصوصی
راهبرد مشارکتهای مردمی
نقشه سایت
آمار بازدید
خانه
|
بازگشت
|
حريم خصوصي كاربران
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
کاربر میهمان